Hasan Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanlığı görevine atandı. Özçelik atanması dolayısıyla birçok kişi tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Tebrik edenlerden biri, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş oldu. Büyükgümüş:

“Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanlığı görevine atanan Değerli ağabeyim, yol ve dava arkadaşım Hasan Özçelik’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Yalova Başkan Vekili Mustafa Tutuk da tebrik edenler arasındaydı. Özçelik’e başarılar dileyen Tutuk, şunları dile getirdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanlığı görevine atanan dava arkadaşım Hasan Özçelik’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ise:

“Üstlendiği her görevi başarıyla ve hakkıyla yürüten değerli ağabeyimiz Hasan Özçelik’in, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı olarak atanması hepimizi mutlu etti ve gururlandırdı. Önemli görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Nilüfer Yakıcı