AK Parti’nin Yalova İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yapılan kongrede İl Gençlik Kolları Başkanlığına Emirhan Balkaya seçildi.

Kongreye, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, MHP İl Teşkilatı, ilçe ile belde belediye başkanları ve partili yöneticiler katıldı.

“Davanın her noktasında çalışmış liderimiz var”

Türkiye’de geçmişte yaşadıklarını unutmadan geleceği inşa etmek için aralıksız çalışacaklarını belirterek konuşmaya başlayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Genel merkezde gerçekleştirilecek büyük kongreye hazırlanıyoruz. Bizim gençliğinde bu işe başlamış, gençlik kollarında yetişmiş, ilçe gençlik kollarından cumhurbaşkanlığına kadar bu davanın her noktasında, çilesiyle, heyecanıyla çalışmış bir liderimiz var. Türkiye'yi yeni hedeflere biz AK Gençlik olarak en önde çalışarak, Cumhur İttifakı ile beraber ülkemizin tamamını kuşatarak başarılı olacağız. Siyasetin en önemli amacının millete hizmet ve mazlumun yanında olmak olduğuna inanıyoruz” dedi.

Büyükgümüş konuşmasının devamında, “Yalova İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kongreyle görevine devam eden Emirhan Balkaya kardeşimi ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye ekledi.

AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında kale gibi durmaya devam edeceğiz. AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları 6.Olağan kongresini gerçekleştirdik. 6.Olağan Kongre ile seçilen Emirhan Balkaya Başkanımız ve yönetimine başarılar diler, görevi devreden Fatih Şahin Başkanımıza ve önceki dönemlerde görev yapmış Gençlik Kolları Başkanlarımıza, yönetimlerine emekleri, değerli katkıları için teşekkür ederiz” dedi.

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, “AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi için bir araya geldik. Gençlerin enerjisi ve heyecanı görülmeye değerdi. Yeni seçilen kardeşlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.