Beyzade İstanbulı’nin işletme ortağı Mualla Kaynar gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Merhaba iyi günler diliyorum. Bartın doğumluyum. İstanbul’da 40 yıldır yaşıyorum. 20 yıldır işletme sektöründeyim. Kadın kıyafeti üretimi sektöründen geliyoruz. Şu an için Yalova’dayız. Yalova gerçekten çok güzel kent. Doğa harikası Yalova’da, gıda sektörüne girdik. Bu sektörde birçok şeyi taşımayı hedefledik. ‘Tatlı yiyip tatlı konuşalım’ istedik.

Kaynar, ‘’Güzel ve anlamlı bir gün oldu’’

Bugün bizim için çok güzel ve anlamlı bir gün oldu. Sayın Yalova Valimiz Muammer Erol, Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk açılışımıza teşrif ettiler. Kendilerine ve katılım gösteren Yalovalılara çok teşekkür ediyorum. Eşim ve işletmenin yönetim kurulu başkanı Yahya Kaynar, Beyzade İstanbulı işletmesinin bu konuma gelmesi için çok emek verdi. Gerek dizaynı, gerek birçok şeyi ile bire bir ilgilendi. Ben de eşim Yahya Kaynar ile yeni hizmete açtığımız işletmemizde çalışıyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Yalova Belediye Meclisi olağanüstü toplandı Yalova Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Kaynar; ‘’Türkiye’nin ve İstanbul’un en lezzetli ürünlerini sunmayı arzuluyoruz’’

Beyzade İstanbulı işletmesinin yönetim kurulu başkanı Yahya Kaynar ise; ‘’Biz Yalova’ya farklı bir görüş, farklı bir lezzeti getirdik. Bana göre İstanbul’un en lezzetli, en kaliteli tatlılarını getirdik. Lokum çeşitleri olarak da Malatya Pazarının ürünlerini getiriyoruz. Doğal zeytin yağı üzerine çalışmalarımız var. Farklı bir konsept oluşturmaya çalıştık.

Ayrıca, Kahraman Maraş’ın en ünlü, en kaliteli, en lezzetli 3 dondurmacılarından bir tanesinin dondurmalarını getiriyoruz. Kedimize özel ürünlerimiz olacak. Yalova’da, Türkiye’nin ve İstanbul’un en lezzetli ürünlerini sunmayı arzuluyoruz.’’ Dedi.