Türkiye genelindeki ilk kongrenin Yalova’da yapılacağını belirten Memleket Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Ertan Şener kongre ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin liderliğinde kısa bir süre önce kurulan Memleket Partimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da hızla örgütlenmeye devam ediyor. Halkımızın büyük desteği ile pek çok il ve ilçe de örgütlenmeler tamamlandı, kalanlarda ise çalışmalar sürüyor. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce her gün il il, ilçe ilçe gezip örgütlerimizin açılışlarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

Biz de Yalova’da Merkez İlçe ve Çiftlikköy ilçe örgütlerimizin kuruluşlarını tamamlandık. Türkiye genelinde kuruluşunu en hızlı tamamlayıp kongresini gerçekleştirmeye hazır hale gelen İl olmayı başardık. Bu çerçevede Merkez İlçe Kongremizi 09 Temmuz 2021 Cuma günü saat 10.00’da parti binamızda gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimizi ve hemşerilerimizi kongremize bekleriz.”

Çiftlikköy Kongresi 1 Ağustos’ta

Başkan Şener, kısa bir süre önce Macide Aras başkanlığında kurulan Çiftlikköy İlçe Kurucu Yönetiminin de toplanarak, 1 Ağustos 2021 Pazar günü saat 12.00’de ilk olağan kongresini yapma kararını aldığını duyurdu.

“Bu gurur arkadaşlarımın”

Türkiye genelinde örgütlenmeyi en hızlı başaran İl ve Merkez ilçe olma başarısını gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarının altını çizen Memleket Partisi Merkez İlçe Kurucu Başkanı Tamer Sönmez ise, “Genel Başkanımız Sayın İnce ve Memleket Partisi’ne inanan güvenen değerli yol arkadaşlarımın desteği ile kısa süre kurmayı başardığımız Merkez İlçe Başkanlığımız olarak, ilk toplantımızda kongre kararımızı almıştık. Kongremizi de hayırlısı ile gerçekleştirip ilk seçimlere hazır hale gelmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizi ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.