Ev ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Oral, AK Parti iktidarının 16 yılda yaptığı hizmetleri anlatarak, “Halkımızın hizmetkârıyız. Göreve talibiz. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi kuracağız” dedi.

 

Evlere ziyaret

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova SKM Başkanı Metin Tok, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partililer son olarak, Cumhuriyet Mahallesi’nde ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Oral, “Görevimiz hizmet”

  Vatandaşların karşısına 16 yıllık karneyle çıktıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “16 yıldır sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin AK Parti iktidarıyla geldiği nokta ortada. Artık hasat zamanıdır diyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık sürede de yine ülkemize ve milletimize hizmete talibiz” dedi.

 

Oral, “Biz yapıyoruz, onlar yıkıyor”

Vatandaşların kendilerini gittikleri her yerde bağırlarına bastığını dile getiren Başkan Oral, “Vatandaşlarımız bizi öyle samimi bir şekilde karşılıyor ki adeta bağrına basıyorlar. Bu şu anlama geliyor; AK Parti halkın beklediği, istediği ve sonuna kadar destek verdiği bir partidir. Bugün bu ülkede kesinlikle ama kesinlikle AK Parti’nin alternatifi yok. Malum kesim daha iyisini yapacağını vaat etmiyor. Aksine yıkacağını, satacağını vaat ediyor” diye konuştu.