İstanbul’da Cumartesi akşamı Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polise yönelik düzenlenen ve 44 kişinin şehit, 149 kişinin ise yaralandığı saldırıyı kınarken şehitlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi ve polislerin kandilini kutladı.

İl Başkanı Öztabak yaptığı açıklamada, kana susamış terör örgütlerinin akıttığı vatan evlatlarının kanları içinde boğulacaklarını söyleyerek, “ Türkiye Cumhuriyeti terör ve teröriste geçit vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. AK parti hükümeti olarak terörizmin kökünü kazımaya karalıyız ve bu kararlılığımızdan kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Şanlı Türk polis teşkilatı üç beş eli kanlı teröriste pabuç bırakmayacak kadar güçlüdür. Teröre ve terörizme destek verenler Türkiye Cumhuriyetine diz çöktüremeyeceklerdir.

Aziz Milletimizin bütünlüğünü bozmak isteyen terör örgütleri bir kez daha çirkin ve iğrenç yüzünü İstanbul’da gösterdi. Maç sonrası vatandaşımızın güvenliği için görevinin başında olan polisimize kalleşçe saldırdı. Bizler her zaman polisimizin yanındayız. Milletimizin güvenliğinden sorumlu olarak riskli ama bir o kadar da kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. İstanbul’da yaşanan terör eyleminde polis arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız şehit oldular. Ülke olarak hepimizin başı sağ olsun özelde siz polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Bizler acınızı paylaşmak, sizlerin yanında olduğumuzu tekrar hatırlatmak ve başsağlığı dileyebilmek için sizleri ziyaret ediyoruz. Sorunlarınızda ve sıkıntılarınızda bizler sizin hep yanınızdayız. Kapımız her zaman sizlere açık.” dedi.