Pandemiden dolayı yaklaşık 2.5 yıldan bu yana ziyaret edemediği, Çınarcık Huzurevi Sakinleri ile çok anlamlı ve eğlenceli bir gün geçiren Leyla Sosa’ya; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Özkartal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz, Huzurevi Müdürü Hasan Ceylan, Müdür Yardımcısı Hakan Yetiş, TEMAD Başkanı Erdoğan Yıldız ve Yalova Yeni Malatyalılar Dernek Başkanı Harun Bozkurt eşlik etti.

Sosa, ‘’2.5 Yıl Sonra Buluştuk’’

Konteyner kentte kapsamlı temizlik Konteyner kentte kapsamlı temizlik

‘’10 Haziran 2022 Cuma günü Çınarcık Huzurevindeki büyüklerimiz ile bir aradaydık.’’ Diyen Sosa,  ‘’Pandemi sebebi ile 2.5 yıldır gerçekleştiremediğimiz huzurevi etkinliklerimizin ilkini bugün gerçekleştirdik.’’ Dedi.  

Birbirimizi Çok Özlemişiz  

Sıra Gecesi konseptinde; doyasıya şarkılar, türküler söyledik. Güldük, eğlendik ve oynadık. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan, her daim destekçimiz olan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Arif Laçin’e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Müdürümüz Sayın Muhammed Edib Özyılmaz’a, Huzurevi Müdürümüz Sayın Hasan Ceylan’a, Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Yetiş’e, TEMAD Başkanı Sayın Erdoğan Yıldız’a, Yalova Yeni Malatya Dernek Başkanı Sayın Harun Bozkurt’a ve yönetimine, organizasyonda emeği geçen hayırsever sponsorlarımıza, tüm ekip arkadaşlarıma ve gönüllülerimize, bizleri şarkıları ve türküleri ile şenlendiren Vahit Kurt Ahit ile Sıra Gecesi ekibine ve Çiftlik Et Mangal işletmecisi Sayın Vahap Ulusoy’a çok teşekkür ederim.

Allah herkesten razı olsun. Yaşlılarımız, Allah'ın dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Milli, manevi değerlerimizi ve kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir.’’ Şeklinde gazetemize duygularını paylaştı.