‘Ayhan Polatla 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programının 3. Konuğu, Saadet Partisi 27. Dönem Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Balta oldu. Yaklaşık 45 dakika süren çekimde, Polat sorduğu sorular ve aldığı cevaplarla özellikle Saadet Parti tabanın bilmesi gereken birçok konu hakkında bilgi sahibi olmasını sağladı.

Polat Saadet Partisi 27. Dönem Yalova 1. Sıra milletevekili adayı Mistafa Balta ile yaptığı ‘Ayhan Polat’la 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programının ardından,‘Amacımız, kent yönetiminde söz sahibi olan kişileri programa alarak, Yalova’nın sorunlarını kamuoyunun gündemine taşımak, çözüm yolları bulmak ve yetkili kişilerin bilgilerinden istifade etmek. 45 dakika süren çekimlerde 10 civarında sorduğum soruya, Sn. Balta içtenlikle cevaplar verdi. 24 Haziran öncesi çok faydalı bir program oldu.

30 Mayıs 2018 Salı günü, www.yalovamanset.com.tr Haber sitemiz vido haberleri bölümünden izleyebilirsiniz’ dedi.

‘Ayhan Polatla 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programının 3. Konuğu, Saadet Partisi 27. Dönem Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Balta, ‘Oldukça keyifli ve başarılı bir program oldu. Saadet Partisi’nin 24 Haziranda yapılacak Milletvekili ve Başkanlık seçiminde seçmen kitlemize yönelik birçok konuyu bu program aracılığıyla gündeme getirmiş oldu. Milli Görüş düşüncesini zadece ülke insanımıza değil, tüm Dünya insanına duyurmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Mel-AY Medya Grup bünyesinde, yapılan bu programın yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’ dedi. 

Haber: Erden Sibel Türk