Birçok noktada devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ile Bahaddin Erbay’da eşlik etti.

Yalova Belediyesi tarafından çalışmaların yoğunlaştığı Yakup Acar Caddesine (Çevre Yolu) giden Başkan Vekili Tutuk, ardından Bağlarbaşı Mahallesi Meliha Manço Sokağında başlatılan su kanal çalışmasını ve son olarak yol açma işleminin tamamlandığı ve parke döşenmesinin devam ettiği Dere Mahallesi 72. Sokak da yapılan çalışmaları yakından takip etti.

 “Kentimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Yapmış olduğu incelemeler sonrasında bilgiler veren Başkan Vekili Tutuk; “İl Başkanımız Muğlim Bağatar ve Başkan Yardımcılarımız Fatih Şahin ve Bahaddin Erbay ile birlikte sahada kentimiz için özveriyle çalışan arkadaşlarımızı yakından takip etmek ve onlara kolaylıklar dilemek için ziyaret ettik. İlk önce Çevre Yolunda yapılan çalışmayı inceledik. Hem kentimiz hem de trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Çevre Yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak yol üzerinde bulunan refüjleri kaldırdık. Ardından belediyemizi ilgilendiren altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Geçtiğimiz günlerde parke söküm işlemlerini başladık ve kısa sürede bitirdik. Çevre Yolu’nun tamamlanmasıyla 2 gidiş 2 geliş olmak kaydıyla yolumuz 15 metre genişliğinde olacak. Yalova Belediyesi ekiplerimiz sokak aydınlatmalarının alt yapısını tamamlamak üzereler. Diğer kurumlar ise kendi alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların ardından kısa sürede asfalt serim işlemlerine geçeceğiz” dedi.