Bu şampiyonada Yalova’yı temsil edecek olan Yalova Ogesed Okçuluk takımı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri anısına ve Türkiye şampiyonasına hazırlık amaçlı hafta sonunda Yalova’da özel turnuva düzenledi. Turnuvaya Bursa, Orhangazi ve Yalova’lı Okçular birbirleri ile yarıştılar.

Yalova Ogesed Okçuluk antrenörü Şaban Ok, bu müsabakada öğrencilerin hepsinin dereceye girmesinin çok önemli olduğunu belirterek en alt yaş gruplarından başlanılan çalışmaların kısa zamanda meyvelerini almaya başladıklarını belirterek bu şampiyonada Yalova’ya en iyi sonuçlar alarak dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ogesed Başkanı İnce, “Yafem tesislerinde çalışma alanı vermelerinden dolayı Başkan Özer Koyuncu’ya teşekkür ederim” dedi.

Başkan İnce bundan sonra sporcuların daha rahat ortamda çalışacaklarını belirterek, daha da başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. Yalova Ogesed yarışmaya Şevval İnce, Sefa Fesliyen, Raif Efehan Ayhan, Yağmur Sibel Özgen, Rana Bulut Samsun’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına hazırlanıyorlar.

Başlama atışlarını, Sezen, Kaplan ve İnce yaptılar

Türkiye şampiyonası hazırlık amaçlı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmaya Yalova Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü Metin Kaplan ,Yalova İl Sağlık müdürü Hakan Sezen, Alman Okçu Oleg Schultz ve ev sahibi Ogesed Başkanı İbrahim İnce yarışma başlangıç atışlarını yaptılar.