Hotel Vela Verde, son sistem ses ve görüntü ekipmanları ile donatılmış, 2 adet salonu ve yaz boyu havuz başındaki alanı ile etkinlik ve organizasyonlar için kusursuz alanlar sunuyor. 50- 200 kişilik organizasyonlara profesyonel ekibiyle cevap verebilmekte. Hotel Vela Verde, yaratıcılığı artıran toplantı salonları, özgün kahve molası seçenekleri ve sekretarya hizmetleri ile farklı olanaklar sağlıyor.

 

Yalova Ege Gıda Turizm iki yıllık yenilenme sürecinden sonra Yalova turizmine yeni, konforlu, renkli, ve şık bir konaklama tesisi kazandırdı. Bursa Yalova yolu üzerinde konumlanan Hotel Vela Verde’nin ön açılışı 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşti.

Vadi arasında konumlanan Hotel Vela Verde' in toplam 48 odası bulunuyor. Odalar dağ ve orman manzarasının keyfini sunarken, her odada LCD TV, ücretsiz Wi-Fi, çalışma masası, saç kurutma makinesi, klima sistemi, çelik kasa, telefon bulunuyor.

 

Hotel Vela Verde’nin, Marmara Bölgesinin önemli geçiş noktalarından biri olan Yalova merkezine  5 kilometre mesafede bulunuyor. Otel aynı zamanda IDO feribot iskelesine, Osmangazi Köprüsü’ ne, uluslararası ve iç hat uçuşların çok yoğun olarak yapıldığı Sabiha Gökçen Havalimanı’na, İzmit Körfezi’nin önemli tersanelerinden Altınova Tersanesi’ ne, bölgeye değer katan, en büyük sanayi bölgeleri arasında yer alan Orhangazi Sanayi Bölgesi’ ne, Türkiye’nin sayılı ve çok faydalı termal sularının çıktığı Termal bölgesine, Türkiye’nin en önemli kayak merkezi Uludağ Kayak Merkezi’ ne yakın bir konumda yer alıyor.

 

 

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.hotelvelaverde.com internet sitesi ziyaret edilebilir.

   Hotel Vela Verde

Yalova Bursa Yolu Cad. No: 269/A Yalova

T: +90 226 844 0023, [email protected]

Konteyner kentte kapsamlı temizlik Konteyner kentte kapsamlı temizlik