Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a iade-i ziyarette bulundu.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Öksüz ve Prof. Dr. Derya Güroy ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın misafiri oldu.

Kurulacak olan MYO görüşüldü

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın makamında gerçekleşen görüşmede,Altınova’ya açılması planlanan meslek yüksekokulu ve bu kapsamda yapılacak çalışmalar ele alındı. 

Uzun zamandır ilçeye en az bir meslek yüksekokulu kazandırmak için büyük uğraş verdiklerini hatırlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemiz geniş imkânlara ve potansiyele sahip bir bölge. Altınova’ya kurulacak olan meslek yüksekokulu, ilçemizin ve bölgemizin gelişmesine ve büyümesine önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Belediye binasını gezdirdi

Yeni belediye binasını gezdirerek, Prof. Alkan’a bilgi veren Başkan Oral, “Bu binanın açılmasıyla ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi giderilmiş oldu. Yeni belediye binamız ilçemize uzun bir süre hizmet verecek” dedi.

Başkan Oral, Rektör Prof. Cebeci’ye “Hersek Lagününde Flamingo” tablosu, Rektör Yardımcıları Prof. Öksüz ve Prof. Güroy’a Kivi Çiçeği Tablosu hediye etti.