Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevinden Doğu Marmara Saha Koordinatörlüğüne atanan Dr. Ünal Küçükyılmaz onuruna veda yemeği düzenlendi. Programa, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, İl Sağlık Müdürü Ali Daştan, Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan ve Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik görevini devralan Hakan Sezen, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Sezen yaptığı konuşmada, Dr. Ünal Küçükyılmaz ile birlikte birçok projeyi hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Sezen; “Görev bayrağını devraldığımız Ünal Bey ile benim yolculuğum 5 yıl önce başladı. Birlikte çok meşakkatli zamanlar geçirdik. Yapılması zor, yapılacağına kimsenin ihtimal vermediği pek çok yeniliği birlikte yapma şansımız oldu. Yapılanların sonunda sorumluluklarını başarmış olmanın verdiği huzuru beraber yaşadık. Birlikte çalıştığımız süre içinde şahsıma verdiği destekten dolayı müteşekkirim. Yeni görevinde de pek çok insana ışık tutacağına inancım sonsuzdur.” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Ali Daştan ve Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan’da yaptıkları konuşmada yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Küçükyılmaz’’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu gecede yaptığı konuşmada Yalova’da sağlık alanında yapılan yenilikler ve çalışmalar sayesinde bütün tedavi imkanlarının Yalova’da yapıldığını söyledi. Kalyoncu; “Hakan bey ve Ünal bey ile 3 yıllık çalışma hayatımızda birlikte çalıştık. Hastane ve hastanenin hizmetlerinin çeşitlendirilmesinde yapmış olduğu faaliyetler Yalova’da sağlık alanında ihtiyaç olan bütün hizmetler burada verilmekte ve bizde bundan faydalanmaktayız. Bu nedenle burada bulunana ve bulanamayan doktorlarımıza teşekkür ediyoruz. İhtiyaçlarımız burada kesinlikle gideriliyor. Bursa iline çok nadir Üniversite imkanlarının olması gerektiği zamanlarda gidiliyor. Bu vesileyle sağlıktaki bu birlikteliğin hizmete dönüşmesi ve Ünal Bey’in görev değişikliği sebebiyle yeni görev yerinde de başarılı olacağına inanıyorum.” dedi.

Sağlık Bakanlığı Doğu Marmara Saha Koordinatörlüğü görevine atanan Dr. Ünal Küçükyılmaz’da yaptığı konuşma öncesinde yemeğe katılım sağlayan mesai arkadaşalrı ve kurum müdürlerine teşekkür etti. Küçükyılmaz; “İnsan eğer bir şeye inanırsa başarıyor. Sağlık hizmeti verilirken çeşitli sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntılar hastane personelinden en üst kademesindeki kişilerin özverili çalışmaları ile aşılıyor. Sıkıntılı günler yaşadık. Bunlardan biri 15 Temmuz'da yaşanan alçakça darbe girişimiydi. Bu süreçte hepimiz hırpalandık. El birliği ile bunu aşıp sağlık hizmetlerini vermemiz gerekiyordu. Üstesinden geldik. Bu süreçte de bize anlayış gösteren personelimize teşekkür ederim. "şeklinde konuştu.