Yalova Belediyesi’nin amatör spor branşlarına desteği sürüyor. Maddi desteğin yanı sıra kulüplere ekipman desteği, araç desteği gibi bir çok katkı sağlanıyor. Son olarak futbol camiası üyeleri ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç kulüplerin lige katılım ve antrenör ücretlerini kapsayan desteği yöneticilere verdiler.

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Başkan olmadan önce de başkan olduktan sonra da spor camiasının her zaman içinde oldum. Belediyenin imkanları dahilinde sizlere destek olmaya özen gösteriyoruz. Araç, ekipman desteklerinin yanında sizlere katılım ücretleri konusunda da destek olacağımızı belirtmiştik. Bugün bunu yerine getiriyoruz. Kulüplerimizin ortak talebi antrenmanlar için seyyar kale direğiydi. Onunda teminini sağladık. En kısa sürede bunu da sizlere teslim edeceğiz. Hepiniz taşın altına elinizi koymuş durumdasınız ve gençlere katkı sağlıyorsunuz. Bizde sizlere destek olarak gençliğe ve spora hizmet etmiş oluyoruz. Hepinize üstelendiğiniz misyondan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Salman’ın konuşması sonrasında söz alan ASFK Başkanı Tamer Erbul, organizasyon için Başkan Salman’a teşekkür ederek, daha önceden lige katılım ücretleri konusunda herhangi bir desteğin olmadığını, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından bu katkının sağlandığını dile getirdi.