Beraberinde TEMA Vakfı Yalova İl Temsilci Yardımcısı, İletişim ve Medya Sorumlusu Gökmen Kılıç, Genç TEMA gönüllüleri Nisa Akay ve Sümeyye Bozan’la Mustafa Tutuk’u ziyaret eden İl Temsilcisi Arzu Demir, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Mustafa Tutuk’un Ağaç Kardeşliği gibi böylesine anlamlı bir projeye destek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Mustafa tutuk ise, her zaman doğayı korumak adına TEMA Yalova İl Temsilciliği olarak gerçekleştirilecek projelere, özellikle çocukların içinde yer alacağı her türlü eğitim programlarına, Yalova Belediyesi olarak destek olacaklarını ve birlikte değişik doğa ve çevre projelerine imza atmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

“Toprak Dedemizin Mirasına sahip çıkmak için çalışıyoruz”

“Biz de TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak Belediye Başkan Vekilimizin bizlere gösterdiği sıcaklık ve desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Diyen Arzu Demir sözlerine şöyle devam etti, “Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk beyi temsilcilik ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı da kendisine ilettik. Sağ olsun kendisi de en kısa zamanda ziyaretimize geleceklerini ifade ettiler.

İstanbul Maratonu ve İstanbul Yarı Maratonu’nda TEMA Vakfı Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı oluşturulması için 2020 ve 2021 yıllarında ‘Hayrettin Karaca’nın Yolunda Koş’ Ağaç Kardeşliği projesi ile Türkiye’nin dört bir yanından 6.668 çocuğumuza doğa eğitimi verdik ve Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı oluşturarak toplamda 13.376 fidanın toprakla buluşmasını sağladık. TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak Toprak Dedemizin Mirasına sahip çıkmak ve Yalova’yı TEMA’nın başkenti yapma hedeflerimiz doğrultusunda tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”