Ekin Bahtiyar Toprak, Özgün Göksal, Berke Urlu ve Emir Savaş Özer’den oluşan İstek Yalova Okulları Masa Tenisi Takımı gurubunda oynadığı Şehit Muhammed İ.A. A. İ. H. L’ni 3-1 yenerek gurubundan birinci sırada çıktı ve ana tabloya kaldı.

Ana tablodaki ilk maçında Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesini 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçında da Yalova Bahçeşehir Koleji'ni 3-0 yenerek finale yükseldi.

İstek Yalova Okulları Masa Tenisi Takımı final maçında Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesini de 3-0 yenerek İl Şampiyonu oldu ve 4-5 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında Yalova’yı temsil etmeye hak kazandı.

İstek Yalova Okulları Kurucusu Mesut Acar yaptığı açıklamada; "Son yapılan Liseler Gençler Türkiye Şampiyonasında, İstek Yalova Okulları Masa Tenisi Takımımız Türkiye Şampiyonu olduğu için bir olan il kontenjanımız 2 takıma çıkmıştır. Bu sene de ilimizden iki takımımız Bölge Şampiyonasında yarışabilecektir. Bölge müsabakalarına katılacak olan her iki takımımıza da başarılar dilerim." Dedi.