Yalova’da 54 araç trafikten menedildi

banner1334

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 6 bin 335 araç kontrol edildi. 375 cezai işlem uygulandı, 9 sürücü belgesi alındı, 54 araç trafikten menedildi.

Yalova’da 54 araç trafikten menedildi
Ayhan Polat
Ayhan Polat
19 Kasım 2023 Pazar 09:50

Yalova Valiliği talimatı ile Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri il merkezi, ilçe ve beldelerde servis ve yolcu minibüsleri üzerinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede belirtilen kurallara uymayan araçlar hakkında yasaların öngördüğü cezai işlemler uygulanıyor.

Vali Kaya’dan açıklama

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, yaptığı açıklamada, trafik denetimlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği için önemli olduğunu vurgulayarak, “Trafik kurallarına uymayan, araçlarında eksiklik bulunan, sürücü belgesi olmayan, alkollü veya uyuşturucu madde kullanan sürücülere karşı denetimlerimizi arttıracağız. Trafikte seyreden araçların teknik yeterliliklerini, sürücülerin ehliyetlerini, emniyet kemeri, hız sınırları, cep telefonu kullanımı gibi konuları kontrol ediyoruz. Trafikte saygılı, dikkatli ve kurallara uyan sürücüler olmamız gerekiyor. Trafik kazalarının önlenmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istiyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.