Yarışmadaki performanlarından sonra var olan yoğunluklarının iyice arttığına dikkat çeken ekibin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Yalova’da güzel şeyler yapmak niyetiyle çıktığımız bu yolda, hedeflerimiz vaktinden evvel büyüme göstermeye başladı. Henüz 7. ayın içerisinde olan bir ekip olmamıza karşılık bu zaman zarfına 2 festival ve onlarca oyun sığdırıp binlerce seyirciye ulaştık ve bunlara ek olarak televizyon ekranlarından da seyircilerimizin karşısına çıkarak adımızı daha geniş kitlelere ulaştırmayı başardık. Tüm bunları yaparken adabımızdan ve yaklaşım tarzımızdan da ödün vermedik. Biz bu yola Yalova’dan çıktık ve ileride ne olursa olsun bir yanımız her zaman Yalova sahnelerinde olacak. Festival ve turne çalışmalarımızın yanında Yalova’da da sahneye çıkmaya gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha önce Urla ve Dikili’de festivallere katılan ekip, Her Yol Paris’in 3. bölümüyle Yalova seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geniş bir kadroyla, daha geniş kitlelere hitap etmeyi arzuladıklarını belirten Keskin, “Biz ekip olarak, tüm sorumluluklarımızın farkındayız ve aldığımız tepkiler de doğru yolda olduğumuzun en büyük ispatı. Bugüne dek yanımızda olan ve bundan sonraki zamanlarda da bizimle yürüyecek olan tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Her Yol Paris, 3. bölümüyle, 26 Ekim 2013 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Yalova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluşacak.

BSG, oyundan sonraki hafta, 3-8 Kasım tarihleri arasında 4. Çeşme Tiyatro Festivali’nde boy gösterecek.