Cihad Keskin’in kaleme aldığı bir skeçle yarışmaya katılan ekipte oyuncu olarak Cihad Keskin, Eyüp Akyol ve Feyza Nur Keskin sahneye çıkarken, kostüm ve aksesuar sorumlusu da Neslihan Solak’tı.

Performansın henüz ilk cümlesiyle reaksiyon almaya başlayan BSG, skeç sonuna dek aldıkları alkışlara skeci oynayamayacak duruma geldi. Alkışlarla sık sık kesilen performans sonrası jürinin yorumları da dikkat çekti.

Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, “Geçen seneki Yetenek Sizsiniz skeçleriniz çok güzeldi, bu yıl geçen yılın iki katı komik bir performansla gelmişsiniz, oyunculuklar kusursuza yakındı, çok uzun bir yola girdiniz, ikinci tur, yarı final ve kalabilirseniz final sizi bekliyor. Bu sezonun en komiği sizdiniz.” ifadelerini kullanırken, yarışmanın bir diğer jürisi Hülya Avşar, “Sizi seyrederken bu yılın birincisi bu kategoriden olur mu diye aklımdan geçirdim ve sizin finale gidebileceğinizi düşünüyorum.” dedi. Yarışmaya bu yıl jüri olarak dahil olan BKM Mutfak oyuncusu Eser Yenenler ise, “Çok kaliteli bir metin yazmışsınız. Bazı ufak aksamalar dışında çok güzel bir performanstı. Sizinle çalışmayı da çok isterim, o derece beğendim, tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

Yorumların sonunda, 3 jüri üyesinden de evet oyu alan BSG, ikinci turda yarışma hakkı elde etti. Oylama sonrası konuşan, ekibin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Yarışmaya ilk katıldığımızda 6 kişiydik, bugün 24 kişilik bir ekibe sahibiz, turnelere, festivallere gidip daha aktif çalışır hale geldik ve bunda Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin büyük payı olduğunu düşünüyoruz. Acun Medya ailesine, seyircilerimize ve tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.