Yalova Elegance Resort Otel’de yılbaşı gecesinde isminden sıkça söz ettiren sevilen sanatçı Hakhan sahne alacak. Hakhan ayrıca Yılbaşı gecesi saat 20.00’dan itibaren Tek Rumeli TV’de yılbaşı özel programında TV ekranlarında da olacak. 

Elegance’de, Hakhan’ın öncesinde Ceren sahne alacak. Piyanist Şantör Çetin’de yılbaşı gecesinde Elegance Otel’de olacak. Öte yandan, sürpriz çekilişler, oryantal şovların yanı sıra, dans grupları ve dj’ler eşliğinde 2013’e eğlence dolu girilecek.
Yalovalı başarılı sanatçı Hakhan da Elegance’ye özel bir program hazırlıyor. Program hakkında görüşlerini aldığımız Hakhan, “Muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2013’e girmek isteyen tüm konuklarımızı bekliyoruz. Soğuk kış gecesinde içinizi ısıtacak bir repertuar ve doyasıya eğlence için sizi de  Elegance Resort Hotel’e bekliyoruz. 
Yılbaşını evinde geçirecekler içinde süper bir çekim gerçekleştirdik. Popstar Firdevs’ten, Kobra Murat’a kadar birçok sanatçı arkadaşımızın katıldığı bir yılbaşı çekimi gerçekleştirdik. Yılbaşı gecesi saat 20.00 itibari ile Tek Rumeli TV ekranlarında olacağız. Şimdiden iyi seyirler” şeklinde konuştu.