Toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Gençlik Tolları Başkanı Furkan Karamercimek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

24 Haziran 2018 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden istenilen sonuçla çıktıklarını dile getirin Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 2 AK Partili milletvekili ile TBMM’de Yalova’ya hizmet everecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Yalova’nın daha iyi hizmetler alması noktasında, 2 milletvekiliyle çalışmalara başladıklarını dile getiren Öztabak, ‘2009 Mart ayında yapılacak olan Mahalli Seçimlerde Yalova Belediye Başkanlığını da kazanarak bu kent için çok verimli hizmetler yapacağız. Kentin en büyük sorununun, AK Partili olmayan bir belediyenin yönetiyor olmasıdır. Yalova Belediyesi yapmakla sorumlu olduğu işleri yapmıyor. CHP’li Yalova Belediye Başkanının işlerini de yapar duruma geldik’ şeklinde konuştu.

Birçok konuda Yalova Belediye Başkanıyla ayrıştıklarını dile getiren Öztabak, ‘Bunun sıkıntısını Yalova halkı yaşıyor’ dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise, 24 Haziran milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yalova halkının kendilerine teveccüh gösterdiğini söyleyerek, kentin sorunlarına Ankara’dan Ahmet Büyükgümüş ile beraber çözümler getireceğini söyledi.

TBMM’de yemin ettikten sonra, Yalova’nın sorunlarının tespiti için teşkilat olarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Akyol, ‘İlk olarak Enerji Bakanlığı ile iletişime geçerek, YASKİ’nin elektrik borcunu öteledik. Bu soruna müdahale etmişiydik, Yalova bu yaz aylarında 5 kat çoğalan nüfusuyla fosfektif kukusuyla karşı karşıya kalacaktı’ şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Yalova AK Parti’nin çiçeği burnunda genç Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise yaptığı konuşmasında, ‘Öncelikle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  24 Haziran 2018 akşamı AK Parti milletimizin teveccühü ile tekrar iktidara gelmiştir.

AK Parti milletini partisidir. Gücünü milletten alan bir partidir. Recep Tayip Erdoğan AK Parti’de olduğu müddetçe hep kazanan olacaktır. Ülkemiz ve Yalova için kolları sıvadık. Çiftlikköy Etibank Tesissilerinin Yalova Üniversitesine tahsisi ve Uluslararası Bilim Merkezi olması noktasında çalışmaları başlattık. Şehir Hastanesi’ne başlanması noktasında çalışmalar yaptık. Yalova şehir stadyumunun kentin başka bir noktasına taşınarak, Millet Bahçesine dönüştürülmesi için de girişimimiz var’ şeklinde konuşan Büyükgümüş, ‘CHP’den Yalova Milletvekili seçilen Özcan Özel’i kutluyor, kendisine başarılar diliyorum. İnşallah Yalova için parti ayırımı yapmadan hep birlikte güzel hizmetler yaparız’ dedi.

Basın mensuplarının sorduğu soruları cevaplayan, Akyol, Büyükgümüş ve Öztabak yaklaşık 1 saat süren basın toplantısına katılan medya mensuplarına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdılar. 

Haber: Ayhan Polat