24 Haziran’da önemli bir başarıya imza atıldığını söyleyen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “En büyük teşekkürü vatandaşlarımız hak etti. Türk Milleti, geleceğine sahip çıktı” dedi.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova SKM Başkanı Metin Tok, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Teki ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Ali Koçal da hazır bulundu.

Zafer, “Türkiye’yi inşa ediyoruz”

Türkiye’nin eski günlerini geride bıraktığını ifade eden AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “El ele vererek, Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni Türkiye’yi inşa ediyoruz. Artık kendi savaş uçağını, dünyanın en büyük köprülerini, havaalanlarını yapan, denizin altından yollar geçiren, sağlıktan, eğitime, ulaşımdan ekonomiye her alanda çağ atlayan bir Türkiye var. Bu yükseliş, Türk Halkının AK Parti Hükümetlerine gösterdiği destek ve güvenin eseridir. Tüm vatandaşlarımıza bize gösterdikleri güvenden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Tek gayelerinin halka en güzel hizmeti verebilmek olduğunu ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği yoldan yürümeye devam ediyoruz. Halkımızın bize olan güveni ve seçimde alınan sonuçlar; sadece belediye hizmetlerimizin karşılığı değil, AK Parti teşkilatlarımızla yürütmüş olduğumuz ekip çalışmasının bir neticesidir.İlçe başkanımızın ve yönetiminin, meclis üyelerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, belde yönetimlerimizin, mahalle temsilcilerimizin, partimizin her bir ferdinin emeği ve alın teri vardır. Seçim artık geride kaldı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek amacımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmektir” diye konuştu.