Kırklareli İl Başkanlığında konuşan Ahmet Büyükgümüş, teşkilat içindeki sorunların çözümü ve iftira iddialarına karşı duruş konusunda açıklamalarda bulundu.

Maltepe’deki Bina Çökmesinde Can Kaybı 5’e Yükseldi
Maltepe’deki Bina Çökmesinde Can Kaybı 5’e Yükseldi
İçeriği Görüntüle

“Sorunları Çözecek İradeye Sahibiz”

Konuşmasında teşkilatın birlik ve bütünlüğüne vurgu yapan Ahmet Büyükgümüş, herhangi bir dünyalık amaçla teşkilata gelen kişilerin makam ve mevkilerinin kendileri açısından belirleyici olmadığını ifade etti. Büyükgümüş, teşkilat içerisindeki sorunları çözebilecek iradeye sahip olduklarını dile getirdi.

Büyükgümüş, konuşmasının devamında yalan ve iftiralarla teşkilat mensupları arasında ayrılık oluşturmaya çalışanlara karşı da kararlı bir duruş sergileyeceklerini belirtti.

“Çamur at, izi kalsın” anlayışıyla hareket ederek milletin ve teşkilatın arasına fitne tohumları ekmeye çalışanlara karşı gereken tavrın ortaya konulacağını ifade eden Büyükgümüş, açıklamasında teşkilatın birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

#AhmetBüyükgümüş #Kırklareli #AKParti #KırklareliİlBaşkanlığı #Siyaset #Teşkilat #Manşet