Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkları daha estetik ve kullanışlı hale getirmek amacıyla kent mobilyalarını yenilemeye devam ediyor. Belediyenin kendi kaynak atölyesinde üretilen yeni kamelya, bank ve çöp kovaları sahada kullanılmaya başlandı.

I M G 20251112 W A0025

İlk uygulamalardan biri, Çiftlik Mahallesi’nin en büyük yeşil alanlarından biri olan Kırımoğlu Parkı’nda gerçekleştirildi. Parkta yürütülen düzenleme çalışmaları kapsamında 1 kamelya, 2 bank ve 5 çöp kovası monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

I M G 20251112 W A0027I M G 20251112 W A0030

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Emine Yeşim Aras, yapılan çalışmaların tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla gerçekleştirildiğini belirterek, “Bank, kamelya ve çöp kovalarını kendi atölyelerimizde üretiyoruz. Yeni tasarımlarımızı peyderpey ilçedeki tüm parklara yerleştiriyoruz. Böylece daha dayanıklı, estetik ve konforlu alanlar oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Köklerden Köylere Projesi Samanlı’da Çocuklarla Buluştu
Köklerden Köylere Projesi Samanlı’da Çocuklarla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Aras, parkların düzenli olarak yenilendiğini ve ilçe halkının daha temiz, konforlu ve modern alanlarda vakit geçirmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü de ifade etti.

#ÇiftlikköyBelediyesi #KırımoğluParkı #KentMobilyaları #ParkveBahçeler #ŞehirEstetiği #Çiftlikköy #BelediyeÇalışmaları #YeniParklar #Kamelya #BelediyeHaberleri