Başvurusundan sonra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kurtuluş Önder şunları söyledi:

“Saygıdeğer Subaşı Halkı,    

Sizlerle ortak bu beldede aynı havayı ve aynı duyguları paylaşmak, beldemize hizmet etmek ve Subaşı halkının bir mensubu olmak bizleri her zaman gururlandırmıştır.  Beldemiz gün gün hızla daha da büyümekte ve gelişmektedir. Bu gelişmeler karşısında sizlerin ihtiyaçları da her gün artmaktadır. Çeyrek asırı aşan bir zamandır bölgemizde yapmış olduğumuz görevler ve organizasyonlarda her zaman daha iyisini nasıl yaparız diye düşündük. Yapmış olduğumuz projelerin hep bir öncesinden daha iyi olduğu sizler tarafından bizlere teşekkür ve tavsiye olarak iletilmiştir. Biz de bu vesile ile hepinize tekrar tekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Üstlendiğimiz görevler neticesinde beldemizde kapısın  açmadığımız ev kalmadığı düşüncesiyle, belde sınırlarımız içindeki neredeyse her kişiyi tek tek tanıyacak kadar iç içe yaşama fırsatına sahip olduk. Subaşı'na hizmet, hepimizin ortak paydası oldu.

“Subaşı için inovatif fikirler şarttır”

Hizmet ağını genişleterek damarlarımız da akan kanın ve ciğerlerimizde gezen havanın son zerresine kadar beldemizdeki yaşam şartlarını ve refah seviyesini en üst düzeye çıkarmak ve  SUBAŞI’nın sorunlarını çözmek için, hizmetinize hazırız. Bu nedenle inovatif fikirler şarttır. Sizlerin yenilikçi fikirleriyle beraber altın değerindeki beldemiz için en hayırlısını yapacağımızı biliyoruz.

“AK Parti’den sürece dahil olmaya karar verdim”

Bu yenilikçi fikirlerin bir parçası olmak, beldemizin gelişmesi ve kalkınması yönünde kendinden emin adımlar atmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı olarak sürece dahil olmaya karar verdim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’nın Dünya 5’ten büyüktür anlayışı ve 2023 vizyonunundan esinlenerek omuz omuza güzel işler başaracağımıza inanıyoruz

Önümüzdeki Yerel Seçim sürecinin dostluk, bayram ve şenlik havasında geçmesi dileğiyle tüm Subaşılı hemşehrilerimize selamlarımızı sunuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun”