Yalova, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin finalinde sahne alan ünlü sanatçı Fatma Turgut, muhteşem performansıyla Cumhuriyet Meydanı’nı adeta salladı. Gecede ayrıca Yalova’nın sevilen sanatçıları Dilara ve Enes de sahne alarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser (15)

Konser (11)

Türkiye Petrolleri'nin Üst Yönetimine Soruşturma
Türkiye Petrolleri'nin Üst Yönetimine Soruşturma
İçeriği Görüntüle

Binlerce Yalovalının ellerinde Türk bayraklarıyla doldurduğu Cumhuriyet Meydanı, marşlar ve şarkılarla kırmızı-beyaza büründü.

Konser (2)

Konser öncesinde sahneye çıkan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, vatandaşlara seslenerek Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı.

Konser (12)

Konser (9)

Başkan Gürel konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Konser (6)-1

“Yalova’nın ne kadar Atatürkçü, ne kadar çağdaş bir şehir olduğunu bu konserde gösterelim. Tarihin her döneminde değişimi yaratan gençlik olmuştur. Geleceğimiz sizlersiniz. Cumhuriyet, demokrasi, laiklik ve özgürlük değerlerine sahip çıkın.”

Konser (7)

Konser (5)-1

Konuşmasının ardından meydanı dolduran kalabalık, marşlara hep bir ağızdan eşlik etti. Cumhuriyet’in 102. yılı büyük bir coşku, birlik ve beraberlik ruhuyla kutlandı.

Konser (3)-1

Gece boyunca Cumhuriyet, özgürlük ve Atatürk sevgisi Yalova semalarında yankılandı. Katılımcılar, konserin sonunda hep birlikte “Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak!” sloganları attı.

Konser (4)-1

Konser (1)-1

#Yalova #CumhuriyetBayramı #FatmaTurgut #YalovaBelediyesi #29Ekim #Cumhuriyet102Yaşında #Atatürk #CumhuriyetCoşkusu #YalovaEtkinlikleri #BirlikBeraberlik