Altınova’da bir vatandaş, içinde yaklaşık 20 bin TL, cep telefonu, kimlik, banka kartları ve araç anahtarının bulunduğu çantasını belediye binasında unuttu. Çantayı fark eden duyarlı bir kişi, durumu Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bildirdi.

Harekete geçen zabıta ekipleri, çanta sahibinin Tekin Demirci olduğunu tespit etti ve kendisini belediye binasına davet etti. Zabıta personeli Birol Dikmen tarafından eksiksiz şekilde teslim edilen çantasını alan Demirci, hem çantayı bulan duyarlı vatandaşa hem de zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Yalova’da Duygulandıran Dayanışma: Şehit Edilen Avukat Zekeriya’nın Ailesine Yeni Yuvaları Alındı
Yalova’da Duygulandıran Dayanışma: Şehit Edilen Avukat Zekeriya’nın Ailesine Yeni Yuvaları Alındı
İçeriği Görüntüle

Altınova Belediyesi yetkilileri, duyarlı vatandaşlara ve zabıta ekiplerine gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederek, benzer durumlarda bulunan eşyaların yetkililere teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.