
Çiftlikköy 500 Evler Mahallesi’nde yeni bir sosyal tesis için çalışmalar resmi olarak başladı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Şehit Türkan Bebek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği incelemeler sırasında mahalle sakinlerine uzun süredir beklenen müjdeyi duyurdu. Daha önce sosyal tesis sayısını artırma sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Yele, bu sözün artık somut adımlarla hayata geçirildiğini ifade etti.

Başkan Yele, ekipleriyle birlikte kültür merkezinin tüm bölümlerinde detaylı bir yapı analizi yapıldığını belirterek, merkezin ilk etapta kapsamlı bir tadilata alınacağını açıkladı. Yapılacak yenileme çalışmalarıyla şu anda kullanılmayan en üst katın modern bir sosyal tesise dönüştürüleceğini söyleyen Yele, yeni tesisin 2026 yılı içerisinde Çiftlikköylülerin hizmetine sunulacağını duyurdu.

Bu tesisin, 500 Evler Mahallesi’nde sosyal yaşamı canlandıracak önemli bir kazanım olacağını vurgulayan Başkan Yele, “Mahalle sakinlerimizin bir araya gelebileceği, gençlerimizin zamanlarını verimli şekilde değerlendirebileceği güzel bir alan oluşturuyoruz. Mahallemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
#Çiftlikköy #500Evler #SosyalTesis #AdilYele #Belediye #KültürMerkezi #Tadilat #Mahalle

