Çiftlikköy Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının yeni simgesi olan “Elele Kart” ve “Halk Ekmek” projelerinin tanıtım lansmanını coşkulu bir etkinlikle gerçekleştirdi. Belediye Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına, CHP Parti Meclisi Üyeleri Ecevit Keleş ve Baki Aydöner, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile birlikte bölgedeki CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Ev sahipliğini ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve eşi Yeşim Yele yaptı.
Belediye Sosyal Tesislerinde %30 İndirim Fırsatı
Zirvekent A.Ş. Müdürü İshak Soyaslan’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Elele Kart’ın sosyal tesislerde %30 indirim sağlayacağı ve kart başvurularının ilk mesai günü itibarıyla alınmaya başlanacağı belirtildi. Kartların, dileyen vatandaşların evlerine teslim edileceği de aktarıldı.
Başkan Yele: “Bu Sadece Bir İndirim Kartı Değil”
Proje hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Adil Yele, “Elele Kart, yalnızca ekonomik kolaylık sağlayan bir araç değil; aynı zamanda sosyal dayanışma ve birlikteliğin simgesidir” dedi. Seçim döneminde vaat ettikleri bu kartla anneler, öğrenciler ve emeklilere doğrudan destek sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Yele, “Bu kart, Çiftlikköy’de sosyal ve elele belediyeciliğin bir sembolü olarak yerini alacak” diye konuştu.
CHP’li Yöneticilerden Destek Mesajları
CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy’deki hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatandaşların sorunlarına hızlı çözümler üretildiğini belirtti. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ise Elele Kart’ın seçim sürecinden itibaren planlandığını ve örnek bir uygulama olduğunu ifade ederek, “Zorlu süreçlerden geçiyoruz ama gelecek güzel günler çok yakın” dedi.
CHP Parti Meclisi Üyesi Baki Aydöner de, belediye ve parti yöneticilerinin uyumlu çalışmasının meyvesini verdiğini vurgulayarak Elele Kart’ın toplumsal kabulünün önemine dikkat çekti.
“Bu Hizmet Sadece Çiftlikköy’e Değil, Türkiye’ye Örnek”
CHP PM Üyesi Ecevit Keleş ise Başkan Yele’nin bir yıllık faaliyetlerini anlatan sunumu izlerken gurur duyduğunu belirtti. Keleş, “Bu hizmet sadece Çiftlikköy’e değil, tüm Türkiye’de örnek olacak bir modeldir” dedi.
Etkinliğin sonunda, emekli, anne ve gençleri temsilen 15 vatandaşa sembolik Elele Kart’lar teslim edildi. Program, günün anısına protokol üyelerine hediye takdim edilmesiyle sona erdi.