Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki üretim tesisi atölyelerinde çalışan kaynak ustaları ve marangozlar, yeşil alanlarda kullanılmak üzere kamelya, pergola, piknik masası, bank ve çöp kovaları gibi kent mobilyalarını hazırlıyor. Tasarımından üretimine, boyamasından logo uygulamasına ve montajına kadar farklı aşamaları belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen ürünler, ihtiyaç duyulan alanlarda kullanıma sunuluyor.

Whatsapp Image 2026 09 24 At 12.07.00

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çarık, atölyelerde üretim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, “Ustalarımızın el emeği ve becerileriyle atölyelerimizde ürettiğimiz kent mobilyalarını, boyama ekibimizin çalışmalarıyla kullanıma hazır hale getiriyoruz. Bu ay ilk etapta 10 çöp kovası ve 5 kamelyanın üretimini tamamladık. Yeni kent mobilyalarının yapım çalışmaları da devam ediyor. Üretilen ve yenilenen kent mobilyaları, parklar, yeşil alanlar ve yürüyüş yollarının yanı sıra belediyeye ait sosyal tesisler, camiler, okul bahçeleri ve resmi kurumların kullanımına da sunuluyor” diye bilgi verdi.

Whatsapp Image 2026 09 24 At 12.07.00 (1)

Barış Yılmaz’dan Hastalara ve Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
Barış Yılmaz’dan Hastalara ve Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Çiftlikköy’de park ve yeşil alanlarında kullanılan kent mobilyalarının üretimini öz kaynaklarla gerçekleştirdiklerini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, “Ustalarımız her yıl ortalama 250 kent mobilyası çıkarıyor. Böylece kendi imkanlarımızla çözüm üreterek ilçemizin ihtiyaçları için üretim yapıyoruz. Üretilen her ürünü doğrudan Çiftlikköy’ün yaşam alanlarında değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Whatsapp Image 2026 09 24 At 12.07.00 (2)

#Çiftlikköy #ÇiftlikköyBelediyesi #AdilYele #KentMobilyaları #Yalova #ParkBahçeler #Belediye #YerelHaber #Çevre #YeşilAlan