Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı, üyelerden gelen imza beyannameleriyle ilgili şikayetler nedeniyle tartışmalı bir hal aldı. Özellikle bir üyenin, "Ben herhangi bir imza vermedim, verilen beyannamenin iptalini talep ederim" içerikli e-postası okunduktan sonra salonda gerginlik yaşandı.
Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tepkilerin geldiği bölgedeki üyelerle birebir konuşarak durumu yatıştırmaya çalıştı. Toplantıya katılan eski başkan Aziz Yıldırım da müdahale ederek divan üyelerine sakin olmaları yönünde çağrıda bulundu.
Gerilimin artması üzerine Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, tartışmalarda öne çıkan Müjdat Yetkiner ve bazı üyelerin salonu terk etmesini istedi. Verilen kısa aranın ardından toplantı kaldığı yerden sürdü.
#Fenerbahçe #AliKoç #AzizYıldırım #DivanKurulu #FenerbahçeDivan #MüjdatYetkiner #FenerbahçeSeçim #İmzaKrizi #FBHaber #SarıLacivert