Gazetemin merkezi Yalova'da Çiftlikköy Bürosu yok. Engelsiz Cafe'de yerim hazır. İşe gider gibi gidiyor, gazetelerimi okuyor, nefis çaylarımı içiyorum. Çok şanslıyım. Servis elemanları birbirinden saygın, hürmetkar, cıvıl cıvıl, Rabbin analarına babalarına bağışlasın.
Sabah vardiyasında umumiyetle Beyza Yılmaz, Rabia Orhan ve Aleyna Kahraman oluyor. Hem yüksek tahsil eğitimi , hem iş ve hem de yuvalarına yardım. Onlarla gurur duymamak imkansız. Çiftlikköy Belediyesi çok şanslı. Bu kızlarımızın hizmet aşkının işe dönüşümü, Çiftlikköy Belediyesi'nin reklamı oluyor. Kusursuz hizmet alan misafirlerin memnuniyeti önemli.
***
CHP Çiftlikköy İlçe Binasında mutat toplantı günleri dışında kimseyi göremezsin. Başkan Nedim Güler dahil tüm sevdalılar Meclis üyesi Zeki Coşkun'un Anahtarcı Dükkanında.Bu mekana dergahta diyenler var, Mevlana türbesi yakıştırması yapanlarda. Partili ayrımı olmaksızın sohbetten hoşlananlar, gündem yaratanların buluştuğu mekan.
"Her kapıyı açarım" diye Zeki Coşkun tüm dostlarının kalbini de açıyor. Tatlı sohbetler kırmadan, dökmeden atışmaların merkezi. Böyle dosta can kurban.
***
AK Parti İlçe Başkanlığına bir eğitimci kardeşimizin yavaş yavaş istihbaratını alıyorum. İlave bir kaç aday daha olursa zenginleşir, rekabet artar. Harcanmamak, unutulmamak istiyorsan işini sağlama alacaksın ve şairin sözüne kulak vereceksin. 
Gençliği gönlümde bitmez sanırdım. Hayat ben hep seni böyle tanırdım. Çaresi olsa ömür alırdım. Hayat sen ne çabuk harcadın beni.
***