
Memleket Partisi’nin olağanüstü kurultayında alınan kararla birlikte partinin kapatılma süreci resmen başlatıldı. Zor koşullarda büyük özveriyle kurulan partinin Yalova İl Başkanı, duygusal bir açıklama yaparak partiye gönül veren herkese teşekkür etti.
Açıklamada, "Bütün amacımız Atatürk Türkiye’sini aydınlık yarınlara taşımaktı. Bu hedeften zerre sapmadık. Memleket sevdamız Memleket Partisi ile başlamadı, onunla bitmez,” ifadelerine yer verildi.
Gelinen siyasi ortamın, farklılıkları bir kenara bırakarak birlikte hareket etmeyi zorunlu kıldığını vurgulayan il başkanı, son yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yeniden katıldıklarını duyurdu.
İl başkanı, “Atatürk Türkiye’si için Sayın Muharrem İnce ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz,” diyerek siyasi mücadelesinin süreceğini belirtti.
#MemleketPartisi #CHP #Yalova #Siyaset #Muharremİnce #AtatürkTürkiyeSi #Laiklik #BirlikZamanı #SiyasiGelişmeler #Cumhuriyet