Yalova Eğitim Hastanesi’nde Yeni Uzman Göreve Başladı
Yalova Eğitim Hastanesi’nde Yeni Uzman Göreve Başladı
İçeriği Görüntüle

İlk etapta Taşliman ve Karpuzdere Mahallelerine yerleştirilen Halk Ekmek kabinlerinde satışların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor. Başkan Kurt, kısa vadede Cumhuriyet Meydanı’na da üçüncü bir satış noktasının kurulacağını belirtti.

Başkan Kurt açıklamasında, “Halkımızın temel ihtiyaçlarına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için bu projeyi hayata geçirdik. Bu, seçim sürecinde verdiğimiz sözlerden sadece biri. Bizim anlayışımıza göre yetki halktan alınır ve halk için kullanılır. Halk Ekmek, halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Proje sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşların bütçelerine katkı sağlanması hedeflenirken, Çınarcık Belediyesi sosyal belediyecilik adına yeni bir adım atmış oldu