Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Temmuz 2025 tarihinde yürütülen denetimlerde, 16… plakalı bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 15 koli içerisinde toplam 150.000 adet kaçak doldurulmuş makaron bulundu.

YAGED ve Turkuaz Derneği Kosova’da Gönüllere Dokundu: Prizren’de “Evlad-ı Fatihan’ın” Sergisi Büyük İlgi Gördü
YAGED ve Turkuaz Derneği Kosova’da Gönüllere Dokundu: Prizren’de “Evlad-ı Fatihan’ın” Sergisi Büyük İlgi Gördü
İçeriği Görüntüle

Ekipler, H.T. isimli şüpheli hakkında adli işlem başlatırken, kaçak ürünlere el konuldu. Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.

#Yalova #Kaçakçılık #MakaronOperasyonu #YalovaEmniyeti #KOMŞube #SigaraKaçakçılığı #EmniyetOperasyonu #HalkSağlığı #AdliTahkikat #YalovaHaber