Bir Mübarek Ramazan Ayı’na daha kavuşmanın mutluluğu içinde, oruç, namaz ve fitre ibadetlerimizi yapmanın hazzındayız.

Kuran-ı Kerim’in indiği ay olan Ramazan Ayı’nın dolu dolu ibadetle geçirilmesi, tüm Müslümanlar için önemli bir fırsat. Bu bilinç ile hareket etmeniz temennisiyle Ramazan Ayı’nı tebrik eder, Ramazan Bayramı’na sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı Allah’tan niyaz ediyorum.

Çok kıymetli okuyucularım, malum Covid-19 salgınından kaynaklı vefatları, son bir yıl içinde; aile, arkadaş ve dost çevrelerinde sıkça duyduk. Bir aileden 15 gün içinde 3 kardeşin vefat haberlerini, çok sevdiğimiz önemli değerleri bu süreçte kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Yaşanan yüzyılın bu en büyük salgını karşısında birçok ülke insanın yaşadığı zor ve sıkıntılı süreci bizler de milletçe yaşıyoruz.

Covid-19 salgınından dolayı onlarca sektörde çalışan binlerce insanımız işsiz kaldı. Ekonomisi bozulan çok varlıklı ailelerin olduğu, günlük yevmiye ile hayatlarını daim ettirenlerin bulunduğu bu ülkede, bu mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi aileler olduğu gerçeği ile hareket etmeli ve duyarlılık göstermeli. Her müminin üzerine farz olan ibadetlerinin yanı sıra, böylesi önemli bir afat ile imtihan olan insanlık için her bireyin mutlak surette yapabileceği çok önemli görevleri olduğu asla unutulmamalıdır.

Geçtiğimiz yıl Yalova’da bir ilki gerçekleştiren Mel-Ay Medya Grup bünyesinde yayın yapan TV Yalova YouTube kanalı, bu Ramazan Ayı boyunca da her akşam “Süleyman Çelebi ile Ramazan Sohbetleri” programıyla evlerinize konuk olacak.

Pazartesi ve cuma akşamları Saat 20:15’de “Ayhan Polat’la 1’e 1 Kent Buluşmaları” programlarının yanı sıra, Ramazan Ayı boyunca ‘İbrahim İnce Spor Gündemi’ programı da farklı konuk ve konularıyla TV Yalova izleyicilerini ekran başına toplayacak.

Yaklaşık 1 yıldan bu yana, Covid-19 salgınına rağmen, çok büyük maddi giderlerin yanında, manevi fedakarlıklarla gerek basılı gerek dijital ve gerekse görsel yayınlarıyla her gün, Yalova ve Türkiye’nin gündeminde olan birçok haber, yorum ve programlarla kamu görevini, objektif bir şekilde yapma başarıyla yapmanın gururu içindeyiz.

Destek sizden, doğru, hızlı, kaliteli ve ilkeli yayınlar bizden...