Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği hobi ve spor kursları yaz boyunca büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen resim kursu, minik sanatseverleri geleceğe hazırlıyor.

I M G 20250729 W A0037

Haftada dört gün sekiz saat süren eğitimlerde çocuklar; karakalem çizimlerinden akrilik boya tekniklerine, perspektiften fırça kullanımına kadar birçok konuda bilgi ediniyor. Resim öğretmenleri Elif Akbaş, Kafiye Yiğittürk ve Dilber Demir rehberliğinde sanata ilk adımlarını atan çocuklar, yaz dönemi sonunda açılacak sergi için büyük bir heyecanla çalışıyor.

Tahsin Becen: “Yalova’ya Büyük Mükellef Vergi Dairesi Şart”
Tahsin Becen: “Yalova’ya Büyük Mükellef Vergi Dairesi Şart”
İçeriği Görüntüle

I M G 20250729 W A0040

Eğitimin oldukça verimli geçtiğini belirten Resim Öğretmeni Dilber Demir, “Kurslara katılan çocuklarımız yalnızca resim yapmayı öğrenmekle kalmıyor, aynı zamanda hayal güçlerini geliştiriyor ve keyifli bir yaz geçiriyor. Kurslarımız, çocukların sanata olan ilgisini artırırken, sosyal açıdan da kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor” dedi.

I M G 20250729 W A0039

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Demirhan ise, resim kursunun yaz döneminin en çok tercih edilen beceri kurslarından biri olduğunu vurgulayarak, “Çiftlikköy Belediyesi olarak, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklara ve ailelerine ücretsiz, kaliteli ve eğitici bir alternatif sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

I M G 20250729 W A0041

#Çiftlikköy #MinikRessamlar #ResimKursu #SanatlaBüyüyoruz #YazKursları #ÇocukSanatı #BelediyeEtkinlikleri #ÇiftlikköyBelediyesi #SanatSergisi #ÜcretsizKurslar