25 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, sezonu Chelsea'de kiralık olarak geçirdi. Bonservisi ise Premier Lig devi Manchester United’da bulunuyor. United, Sancho için 2021 yılında Borussia Dortmund’a tam 85 milyon euro bonservis ödemişti.
Bu sezon toplam 40 maçta görev alan ve 2335 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, 4 gol ve 10 asistle oynadı. Sahadaki sürati ve oyun zekasıyla dikkat çeken Sancho'nun, Fenerbahçe’nin hız ve tempo arayışına birebir uyduğu belirtiliyor.
Fenerbahçe Transferde Hızlanıyor
Ali Koç'un "takımı hızlandırma" vurgusu sonrası, transfer komitesinin bu yönde arayışlarını yoğunlaştırdığı ve Jadon Sancho’nun ciddi şekilde değerlendirildiği kulislerde konuşuluyor. İngiliz basınında da yer bulan bu iddia, Fenerbahçe taraftarlarında büyük heyecan yarattı.