Bu kapsamda, eşlerin de dahil olduğu eğitimlerde; baba-bebek bağlanması, gebelik ve lohusalık dönemindeki duygu durum değişiklikleri, annelik hüznü, yenidoğan bebeğin özellikleri ve bakımı, gebelikte ve doğumda eş desteğinin önemi gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Özevin, vefatının 2. Yıldönümünde dualarla anıldı
Özevin, vefatının 2. Yıldönümünde dualarla anıldı
İçeriği Görüntüle

Gebe Okulu’nda 4. Tur Eğitim Tamamlandı-1

Katılımcılardan Yoğun İlgi

Verimli geçen eğitimlerde anne ve baba adaylarının soruları yanıtlandı, uygulamalı bilgilerle desteklenen oturumlarla bilinçli ebeveynlik vurgusu yapıldı. Gebe Okulu sorumlusu Ebe Günnur Çimen, “Eşlerin eğitime katılması hem anne adaylarının psikolojik olarak güçlenmesine hem de baba adaylarının doğum sürecine hazırlanmasına katkı sağlıyor,” dedi.

Gebe Okulu eğitimlerinin düzenli aralıklarla devam edeceği belirtilirken, tüm anne adayları bu sürece katılmaya davet edildi.