Altınova Belediyespor bünyesinde mücadele eden pehlivanlar, Gaziantep’te düzenlenen yağlı güreş organizasyonunda elde ettikleri derecelerle ilçeye gurur yaşattı.

I M G 20260428 W A0004

Şahinbey Yağlı Güreşleri kapsamında er meydanına çıkan Altınovalı sporculardan Minik 2 Boy kategorisinde mücadele eden Mehmet Akif Koçal üçüncülük elde ederken, Tozkoparan Boy kategorisinde yarışan Abdülbaki Temelci de üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.

I M G 20260428 W A0003

Ata sporu yağlı güreşte Altınova’yı başarıyla temsil eden genç pehlivanların elde ettiği dereceler, hem spor camiasında hem de ilçe genelinde sevinçle karşılandı.

Başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

I M G 20260428 W A0005

“Sporcularımızı ve onlara emek veren değerli hocalarımızı gönülden kutluyorum. Ata sporumuz yağlı güreşte Altınova’mızın adını er meydanlarında başarıyla duyuran evlatlarımızla gurur duyuyoruz.”

Başkan Fazlaca, Altınova Belediyesi olarak spora ve sporcuya verilen desteğin devam edeceğini vurgulayarak, ilçenin adını hem er meydanlarında hem de farklı spor branşlarında yeni başarılarla duyurmaya kararlı olduklarını ifade etti.

#Altınova

#YağlıGüreş

Yalova’da Narkotik Operasyonu: Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şahıs Tutuklandı
Yalova’da Narkotik Operasyonu: Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şahıs Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

#Pehlivan

#ŞahinbeyYağlıGüreşleri

#AltınovaBelediyespor

#Spor

#AtaSporu

#Başarı

#YerelHaber

#Yalova

#ErMeydanı