Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunuldu, Kutlama Programlarına Geniş Katılım Sağlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Yalova’da da coşku ve gururla kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene CHP Yalova İl Başkanı Mesut Tutuğ, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Merkez İlçe Başkanı Cihan İsmet Yıldırım, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve çok sayıda parti üyesi katıldı. CHP'li heyet, gün içerisinde Yalova Valiliği tarafından düzenlenen resmi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına ve akşam gerçekleştirilen kabul törenine de iştirak etti.

Chp Yalova Il Baskani Mesut Tutug 30 Agustos Mesaji

Mesut Tutug Tahsin Becan 30 Agustos Ataturk Aniti Celenk

İl Başkanı Mesut Tutuğ’dan Anlamlı 30 Ağustos Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan CHP Yalova İl Başkanı Mesut Tutuğ, bağımsızlık mücadelesinin önemine vurgu yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettar olduklarını belirten Tutuğ, şu ifadeleri kaydetti:

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlığımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bugün bizlere düşen; Cumhuriyetimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve halkımız için omuz omuza mücadele etmektir. Birlikte daha güçlü, birlikte daha umutluyuz. Yaşasın Cumhuriyet.."

Yalova Eski Baro Başkanı Cemal İnci Hayatını Kaybetti
Yalova Eski Baro Başkanı Cemal İnci Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Yalova Chp 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlamalari 104 Yil

Cumhuriyet Halk Parti Yalova Il Baskanligi Faaliyetleri

#CHP #MesutTutuğ #TahsinBecan #CihanİsmetYıldırım #CüneytÇalışkan #30Ağustos #ZaferBayramı #Yalova #YalovaHaber #YalovaManşet