2025-2026 sezonuna iddialı bir giriş yapmayı planlayan Çiftlikköy Belediyespor, hem iç hem de dış transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. Kırmızı-siyahlılar, Yalova futbolunun yetiştirdiği tecrübeli oyuncu Gökhan Şipki, son iki sezonda iki farklı takımda şampiyonluk yaşayan orta saha Alkın Mercimek ve Akköyspor’dan orta saha oyuncusu Yahya Emre Demirok ile sözleşme imzaladı. İç transferde ise iki sezondur takımın formasını terleten başarılı sol bek Enes Yıldız ile yeniden anlaşıldı.

Gökhan Sipki

Kulüp yöneticisi Mesut Özyer, transfer çalışmalarının devam edeceğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

Screenshot 20250808 195559 Photos

> “Yeni sezon için kadromuza tecrübeli ve başarı odaklı oyuncular kazandırıyoruz. Profesyonel liglerde uzun yıllar forma giymiş, Yalova’nın en önemli futbolcularından biri olan Gökhan Şipki ile anlaşmamız büyük bir kazanım. Ayrıca son iki sezonda Yalova Süper Amatör Ligi’nde Tavşanlı ve Yalovaspor formalarıyla şampiyonluk yaşayan Alkın Mercimek ile de kadromuzu güçlendirdik. İç transferde ise Enes Yıldız ile yolumuza devam edeceğiz. Tüm oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.”

Screenshot 20250808 184342 Canva

Türk Kızılay’dan Gazze’ye 165 Tırla 3000 Ton Gıda Yardımı: “Yardım Çalışanları Hedef Değildir”
Türk Kızılay’dan Gazze’ye 165 Tırla 3000 Ton Gıda Yardımı: “Yardım Çalışanları Hedef Değildir”
İçeriği Görüntüle

Çiftlikköy Belediyespor’un transfer atağının önümüzdeki günlerde de süreceği öğrenildi.

#ÇiftlikköyBelediyespor #YalovaFutbol #Transfer2025 #BölgeselAmatörLig #BAL #ŞampiyonlukYolunda #GökhanŞipki #AlkınMercimek #YahyaEmreDemirok #EnesYıldız #Futbol #AmatörLig