CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın’ın da katıldığı buluşmada, partililer ve belediye başkanları demokrasi vurgusu yaparak, hiçbir baskıya boyun eğmeyeceklerini dile getirdi.

Saraçhane’de İmamoğlu’na Destek-2

Saraçhane’de gerçekleştirilen görüşmenin ardından CHP heyeti, Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Burada yapılan açıklamalarda, yerel yönetimlere yönelik baskılara karşı birlik içinde hareket edileceği vurgulandı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Yeni Kalp ve Damar Uzmanı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Yeni Kalp ve Damar Uzmanı

Saraçhane’de İmamoğlu’na Destek-1

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, yaptığı konuşmada, “İktidarın zulüm çarklarını hızla döndürdüğü bu süreçte, halkın iradesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.