Yalova Belediyesi, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 91. yılını özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. 10 Aralık’ta Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programda sahne, Mimoza Kadın Ritim Grubu’nun enerji dolu performansına ev sahipliği yapacak.

Yalova Üniversitesi Yeni Medya Öğrencilerinden Turkuvaz Medya’ya Teknik İnceleme Ziyareti
Yalova Üniversitesi Yeni Medya Öğrencilerinden Turkuvaz Medya’ya Teknik İnceleme Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Mi̇moza Kadin Ri̇ti̇m Grubu’ndan 5 Aralik’in Anlamina Atfen Özel Etki̇nli̇k (1)

Sunuculuğunu Ceren Ünal’ın yapacağı gecenin açılışı, Dans Akademi Yalova'nın sahneleyeceği dans gösterisiyle başlayacak. Ardından Mimoza Kadın Ritim Grubu, “Görevimiz Tehlike” film müziğiyle sahneye giriş yaparak Türk Marşı performansıyla izleyicileri selamlayacak. Programın anlamına ilişkin konuşmayı Mualla Öztürk, açılış konuşmasını ise Berna Çetintaş gerçekleştirecek.

Mi̇moza Kadin Ri̇ti̇m Grubu’ndan 5 Aralik’in Anlamina Atfen Özel Etki̇nli̇k (2)

Etkinlik kapsamında grup; “Bella Ciao”, “Sana Neler Edeceğim”, “Fidayda”, “Ramo”, “Çay Elinden Öteye” ve “Dere Geliyor Dere” gibi sevilen eserleri ritim performanslarıyla izleyicilere sunacak. Gecenin sürprizlerinden biri de Yalova Tango Dans Ekibi’nin “Compasrita” gösterisi olacak.

Program, günün anısına hediye takdimi ile devam edecek; hep bir ağızdan söylenecek İzmir Marşı ile final yapacak. Yalova Belediyesi yetkilileri, 5 Aralık’ın Türk kadınının toplumsal yaşamdaki yeri ve değeri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

#YalovaBelediyesi

#5AralıkKadınHakları

#MimozaKadınRitimGrubu

#KadınHaklarıGünü

#YalovaEtkinlik

#RDKM

#TürkKadınınaSeçmeVeSeçilmeHakkı

#KültürSanat

#Yalova