Son zamanlar da giyim mağazalarına hiç dikkat ettiniz mi bilmem. Kapalı bir kıyafet yok. Bel açık, sırt açık diz boyu çok kısa.

Ben bunun moda değil de Türk gençliğini bozmak Türk İslam kültürünü yıpratmak için özelikle yapıldığını düşünüyorum.

Türk toplumunun yapısıyla ciddi bir şekilde oynanıyor. Sosyal medyada ki bazı sitelere bakarsak aile yapısının nasıl bozulduğunu göre biliriz.

Eskiden bir ahlak kavramı vardı. Şimdi o sitelere bakıyorum gerçekten çok şaşırıyorum. Nerelere gelmişiz. Yazık bu topluma. Gençler de ya dinden çıkıyor ya ateist oluyor. Bunun önüne geçilmiyor. Ailelerin çoğu, çocuklarının dışarıdaki hayatını bilmiyor. Elinde ki telefonun onu kötü yollara düşündüğünün farkında değil.

Önce kıyafetlerimizi açtılar. Sonra aile yapısını çökerttiler ve gençleri dinden çıkardılar. Hayatımız saçma sapan diziler oldu. Konuların yüzde doksanı aile içinde aşk zina.

Biz bu dizileri seyredip uyutulurken, çocuklarımız gençlik nereye gidiyor farkında bile değiliz. Uyuşturucu kullanımı ilk okula inmiş durumda. Kavgacı bir toplum olmuş, çıkmışız.

Öğlen kuşaklarında bakınca, birbirini dolandıran dolandıra.

Ülkemizin üstünden bu oyunu nasıl kaldıra biliriz. Biraz zor ama biraz çaba gösterilse neden olmasın. Bunun için el ele vermek lazım. Yoksa bir yirmi sene sonra ülkemizi düşünemiyorum. Tanklarla, tüfeklerle yapamadıklarını basit oyunlarıyla bugün tereyağından kıl çeker gibi yapıyorlar.