Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlediği özel etkinlikte sanatçı Can Kuzgun’u ağırladı. Sanatçı Kuzgun, sahnelediği “Mustafa Kemal’in Müzikali” ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, en yakın silah arkadaşı ve yaveri Salih Bozok’un gözünden anlatarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Yalova Eğitim ve Araştırma’ya Yeni Dâhiliye Uzmanı
Yalova Eğitim ve Araştırma’ya Yeni Dâhiliye Uzmanı
İçeriği Görüntüle

I M G 20251107 W A0001

Programa; Paşakent Huzurevi, Beyazay Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Kanser Hastaları Derneği, Bal-Göç, Fenilketonüri Aileleri Derneği, Yürüyen Köşk Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşu katıldı. Etkinliğe katkı sunan tüm kurum ve katılımcılara Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından teşekkür edildi.

I M G 20251107 W A0007

Katılımcılar, 10 Kasım’ın derin anlamını birlikte hissederek, Atatürk’ü, fikirlerini ve bıraktığı mirası saygı, minnet ve özlemle andılar.

I M G 20251107 W A0004

“Sonsuza dek izindeyiz.” mesajı, salondaki herkesin ortak duygusu oldu.

I M G 20251107 W A0010

#YalovaKentKonseyi #KadınMeclisi #CanKuzgun #MustafaKemalinMüzikali #10Kasım #Atatürk #AtatürküAnıyoruz #SonsuzaDekİzindeyiz #YalovaEtkinlik #CumhuriyetRuhu #YalovaHaber