Yalova Belediyesi tarafından hafta sonunda düzenlenen doğa yürüyüşü ve fotoğraf turu, kentin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen çok sayıda doğaseveri bir araya getirdi. Yalova Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (YAGEF) ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisiyle renkli görüntülere sahne oldu.

Doğa Yürüyüşü (2)-3

Sugören Köyü’nden başlayarak Çukurköy’e kadar uzanan yaklaşık 9 kilometrelik parkurda yürüyen katılımcılar, temiz hava, bol oksijen ve eşsiz manzaralar eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. Doğanın sunduğu güzellikleri fotoğraflama imkânı bulan doğaseverler, hem spor yaparak enerji topladı hem de doğayla iç içe kaliteli zaman geçirdi.

Doğa Yürüyüşü (7)-1

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Yalova Belediyesi yetkilileri, doğa yürüyüşlerinin kentin sahip olduğu doğal zenginlikleri tanıtmak, sağlıklı yaşamı desteklemek ve vatandaşların sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Belediyeden yapılan açıklamada, yıl boyunca benzer etkinliklerin devam edeceği ve tüm doğaseverlerin Yalova’nın doğal güzelliklerini keşfetmeye davet edildiği belirtildi.

Doğa Yürüyüşü (8)-1

Eğitim-Bir-Sen Kadınları Kahvaltıda Buluştu
Eğitim-Bir-Sen Kadınları Kahvaltıda Buluştu
İçeriği Görüntüle

#Yalova #DoğaYürüyüşü #YalovaBelediyesi #YAGEF #Sugören #Çukurköy #Doğaseverler #FotoğrafTuru #YalovaEtkinlik #DoğaTutkunları