Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 3 kişi yakalandı.

03 Haziran 2026 tarihinde il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 1 kişi ile uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 29 adet sentetik ecza hap, 1,47 gram uyuşturucu madde, 1 pompalı tüfek ve 5 adet tüfek kartuşu ele geçirildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu Madde Kullanmak veya Bulundurmak suçundan işlem yapılan 2 kişi hakkında ise adli süreç başlatıldı.

Öte yandan emniyet ekiplerinin çalışmaları kapsamında, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 14 yıl 10 ay 17 gün, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan ise 4 yıl 22 gün olmak üzere toplam 18 yıl 11 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de yakalandı. Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yalova-Armutlu Yolu Yarın Açılıyor! Seyahat Süresi 30 Dakikaya Düşecek
Yalova-Armutlu Yolu Yarın Açılıyor! Seyahat Süresi 30 Dakikaya Düşecek
İçeriği Görüntüle

Yalova Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

#Yalova #YalovaEmniyet #Narkotik #UyuşturucuOperasyonu #UyuşturucuylaMücadele