Etkinliğe katılan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara uçurtma hediye etti. Başkan Fazlaca, Hersek Sahili’nde bu yaz düzenlenen etkinliklerin sayısını artırdıklarını belirterek, “Sahilimizde film gösterimleri, canlı müzik organizasyonları ve benzeri etkinliklerle vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Bugünkü uçurtma şenliğimizde de çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi.
Altınova Belediyesi, Hersek Sahili’ni canlandırmak ve sosyal yaşamı güçlendirmek amacıyla benzer etkinliklere devam edeceklerini açıkladı.
#Altınova #HersekSahili #UçurtmaŞenliği #YaseminFazlaca #AltınovaBelediyesi #ÇocukEtkinlikleri #Yalova #SahilEtkinlikleri #GökyüzüŞenliği