Hasan Soygüzel, Türkiye Cumhuriyeti Vilayetler Birliği’nin Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen 62. Olağan Meclis Toplantısı’nda encümen üyesi seçildi.

I M G 20260523 W A0017

1985 yılında kurulan ve il özel idarelerinin haklarını korumak, hizmet kalitesini artırmak ve yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla faaliyet gösteren Vilayetler Birliği’nde yapılan seçimlerde önemli görev dağılımları gerçekleştirildi.

I M G 20260523 W A0019

81 İlin Temsil Edildiği Toplantıda Seçim Yapıldı

81 ilin valisi ile 51 İl Genel Meclisi temsilcisinin yer aldığı toplantıda yapılan encümen seçiminde, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in yanı sıra Mehmet Öztürk ve Başak Gözde Taşkıran da encümen üyeliğine seçildi.

Vali encümen üyeleri ise Yavuz Selim Köşger, Aydın Baruş ve İbrahim Akın oldu.

I M G 20260523 W A0018

Başkanlığını Mehmet Cangir’in yürüttüğü Vilayetler Birliği encümeni; üç vali, üç İl Genel Meclisi temsilcisi ve birlik başkanından oluşuyor.

İYİ Parti'den Dünya Nüfus Günü Mesajı: "Türkiye'nin En Büyük Nüfus Sorunu Geleceğe Duyulan Güvenin Azalması"
İYİ Parti'den Dünya Nüfus Günü Mesajı: "Türkiye'nin En Büyük Nüfus Sorunu Geleceğe Duyulan Güvenin Azalması"
İçeriği Görüntüle

Yalova Adına Büyük Bir Onur”

Seçimin ardından açıklama yapan Hasan Soygüzel, Vilayetler Birliği’nin Türkiye’deki İl Özel İdareleri ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıklarını aynı çatı altında buluşturan önemli bir kurum olduğunu belirtti.

I M G 20260523 W A0015

Soygüzel, bu görevden dolayı büyük bir sorumluluk hissettiğini ifade ederek, hem Türkiye’deki il özel idareleri hem de Yalova adına özveriyle çalışacağını söyledi.

Açıklamasında desteklerinden dolayı Ahmet Büyükgümüş’e teşekkür eden Soygüzel, seçimde oy kullanan vali ve İl Genel Meclisi temsilcilerine de şükranlarını sundu.

#HasanSoygüzel #Yalova #VilayetlerBirliği #YalovaHaber #SonDakika #YerelYönetim #İlGenelMeclisi #Ankara #Kızılcahamam #Türkiye #Siyaset #Gündem #AhmetBüyükgümüş #YalovaGündem #Haber #YerelHaberler